ceturtdiena, 2012. gada 9. februāris

Mums ir Bugatti Veyron x2

Ieraugot PAI! blogā plīša Bugatti, man tas iepatikās, bet lielais puika pat atpazina, kas tas par autiņu...nu tad mammu, pie darba, man ar tādu vajag, tikai zilu, bet tādu pašu kā tur redzamais uzšūtais, bet vēl vajag izpūtēju un antispārnu ( šito gan uzreiz iebildu - antispārna nebūs!!!) un to zīmīti aizmugurē ar obligāti un nr.zīmi ar vārdu...un melnus riteņus ar diskiem...uh!prasības!
Bet mums ir tā, ja vienam puikam vajag, tad otram ar uzreiz - viss ir x2...


Nu tādi man sanāca x2 Bugatti - audumu apvienojums, gan filcis, gan flīss, gan lins. Lukturi no atstarojošās lentas, rati no 2 veidu pogām. Nu, lai nebūtu galīgi vienādi, tad mazajam tika sarkans.




Puikas priecīgi - mājās mums tagad Bugatti bums!
Un lūk no kurienes puikam visas gudrības - izrādās mājās ir šāda grāmata (pat nezināju)...un + vēl "Gāzi grīdā!"mīļākais raidījums (to gan zinu) :)
Bugatti - visdārgākā automašīna
Kaut arī Bugatti Veyron - visātrākās sērijveida automašīnas - rekords nesen ir pārspēts, šis brīnišķīgais auto joprojām ir visdārgākā mūsdienās nopērkamā mašīna. Tā ir nosaukta slavenā franču sacīkšu braucēja Pjēra Verona vārdā, kas 1939.gadā, braukdams ar Bugatti, uzvarēja 24 stundu ilgajās Lemānas ātrumsacīkstēs. Veyron maksimālais ātrums ir 408,47 km/h. Automašīnas pārdošanas cena ir iespaidīga - 1 440 800 $, bet ražotājiem tā izmaksā daudz vairāk. (citāts no grāmatas)
Paldies Pai! par iespēju mazliet vairāk iepazīt šo ekskluzīvo autiņu! Es ar tādu nemaz nezināju, bet mans lielais puika izrādās gan...nu bet viņš jau mums auto fans! :)

Saulainu dienu visiem! Un izglītosimies līdz ar saviem bērniem!!!

6 komentāri:

  1. vienīgais, ko par šo mašīnu tagad zinu, ir, ka 2as beibes jau ir šuvušas :D
    labi, ka "mums" nav tādas prasības (jo meita uz mašīnām nav kritusi), uhh, sarežģīts modelīts :)

    AtbildētDzēst
  2. mans puika arī ieraudzīja PAI Bugatti un arī dīca, ka vajagot, jo "Gāzi grīdā" netiek laists garām nevienu reizi, vēl arī ir atradis viņu mājas lapu un skatās oriģinālvalodā jaunākos raidījumus :)))
    Es gan nebiju tik labiņa un likvidēju viņa cerības saknē :) , nu nemāku es tādas lietas šūt :(

    AtbildētDzēst
  3. Nu re, tad jau nav man vienīgai tāds auto fans...:)Es gan šoreiz aizrāvos līdzi savam fanam...Un tagad Valmierā ir 2 Bugatti Veyron!!! :)

    AtbildētDzēst
  4. MĀ!! SUPER!!!! Es gar zemi!!! :D ieraudzīju mazajā bildītē mašīnu un pilnīgi - TĀDA PATI KĀ MANA! :D Tik zila! Tev, skatos, pat tehnika krāsaino spārnu uzšūšanai sanākusi tāda pati :D :)) UN kad sarkano ieraudzīju - sākās azarts - atšķirību meklēšanā :) Jums mašīnām ir ieapaļas gaismas - man bij kantīgas:)))) aaaa un jums riteņi kā pogas. un aizmugurē to bugatti zīmi - es nemaz nezināju, ka tur tāda ir :D

    AtbildētDzēst
  5. Atšķirības ir, gluži copy paste nav :)Bet, protams, šuvu pēc Tavām bildēm...
    To aizmugurējo zīmīti tak mans auto fans pieprasīja :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā un jums vēl krutās atspīdošās gaismas :))

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...