svētdiena, 2012. gada 11. marts

Brīvdienu darbiņi

Brīvdienās - savējiem...:)
Kamēr lielais brālis sestdien pa treniņu, sašuvu mazajam brālim mājas tērpu ar vilcieniņa Tomasa tematiku - zvaigzne priekšpusē, uz elkoņiem un uz dupša...Izmantojams arī kā sporta tērps. Lielajam BĀ mazliet jāpagaida, jo triko audums izbeidzās, nu konkrēti šis - vienkrāsainais. Viņam vajagot tieši tādu, tikai ar moču tematiku (tāds triko mums ir) zvaigznēs...
Kā arī abi BĀ tika pie Tomasīgām pidžamām...:)
Un te 25 retro svārki no 1992.gada Daiļrades laiku krājumiem, kurus man atdāvināja tēva māsa (salona ZAIGA īpašniece) - audums, podziņas, rāvējslēdži - viss izmantojams.
Un pirmā soma - taša ar raibu satīna oderi jau gatava. Somas no šī auduma dosies uz salonu ZAIGA, Valmierā (kas atrodas tās pašas kādreizējās Daiļrades vietā, vēlāk gan saucās vēl Daiļdare, un tur strādāja - auda sedziņas mana mamma un vecāmamma)
Nedēļas anekdote:
"Braucu ar visiem trim bērniem mašīnā, pretī brauc Jaguārs (mašīnas marka), abi lielie - māsa un brālis sāk strīdēties - viens saka, tas ir Jaguārs, otrs saka, ka nav, pirmais atkal - nē, tas bija Jaguārs, otrs atkal, nē, nebija viss, tad es vēl piebilstu - jā, tas bija gan Jaguārs... Pēc neilgas pauzes mazais puika saka:"NĒ - TĀ BIJA MAŠĪNA!" :)

4 komentāri:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...