piektdiena, 2012. gada 30. marts

Lieldienu dekori MŪSMĀJĀS...pie Āboliem

Gaidām Lieldienas un radām noskaņu tām - KRĀSAS, KRĀSAS, jo košāk, jo labāk...
Mūsu Lieldienu koks, pareizāk jau zariņš - ar uzplaukušām papīra ROZĒM un auduma oliņām...



Kreppapīra krokusi - tumši lillā (bildē nez kāpēc ir zili) un balti - saziedējuši akmentiņburkā...(krokusi nepaliks mūsmājās, bet gan dosies ciemos...)
Krokusus ieraudzīju bērnu dārzā, kur audzinātājas bija sagatavojušas vecmāmiņām uz vecvecāku pēcpusdienu. Mājās ātri googlē iekšā un pamācību atradu ŠEITMūsu jautrā zaķu kompānija - katram ģimenes loceklim pa zaČim, ieskaitot kaķi ar :) Puikas jau gribēja kaķim peli, bet teicu, ka pele neiederas mūsu Lieldienu kompozīcijā, un peles tak šim jau ir...nu labi, lai tiek šim ar zaČis :)



Zaķi un oliņas no Sabrina Wohnen ŽURNĀLAUn krāsainais Lieldienu vainags, ideju noskatīju šeitVainags sargā un rotā mūsu ārdurvis, kā arī dos zīmi Lieldienu Zaķim, ka šinīs mājās viņu ĻOOTI gaida ciemos...:)


Sniegpārsliņu virteņu vietā pie lampas tagad šūpojas oliņu virtenes...
Par auduma virtenēm vairāk MADE blogā
Jauku un krāsainu Lieldienu gaidīšanas laiku arī JŪSMĀJĀS!!!

3 komentāri:

  1. Ļoti universāls vainags, šāds var rotāt māju līdz pat rudenim, un tad tikai nomainīt puķītes, piemēram, uz ķirbīšiem un gatavs atkal jauns! Un zaķi tādi amizanti-mīļi, vēderus izgāzuši izskatās, olas saēdušies jau... . Mēs ar jau vakar izdekorējām māju, lai Lieldienu noskaņa jūtama!

    AtbildētDzēst
  2. Очень -очень все красиво!

    AtbildētDzēst
  3. The spring it is in the air...beautiful projects!

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...