piektdiena, 2012. gada 7. septembris

Vilnas zeķītes

Krāsainas vilnas zeķītes.
Iedvesmojos no RAMONAS vasaras zeķītēm.
 Adītas uz bambusa adatām. Adatas iemēģināju pirmo reizi. Varu teikt vienu - zeķu adīšanai ideāli, ja pat uz adatas paliek 1 valdziņš, adata neslīd laukā. Mīnusi - mazliet locās, dažas, ne visas, un viegli var salauzt. Man jau 1 salūza, ne adot, bet aiz neuzmanības...Iesaku iegādāties uzreiz 2 komplektus...rezervītei, ja nu...
Nopērkamas arī MĀ bodītē.

7 komentāri:

  1. Man pirms pāris gadiem , kad atklāju bambusa adatas šķita foršākais izgudrojums - Omēm par prieku:) Omes bija/ir pārlaimīgas:)
    Ļoti skaistas krāsas zeķēm!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pirms pāris gadiem...? A kāpēc es tikai šovasar uzzinu par bambusa adatām?...Manas bērnu omes vispār nav kursā par adīšanu, kur nu vēl par adatām.....

      Dzēst
  2. Tikko uzadīju pirmās šīs sezonas zeķes un tā nomocījos ar adatām - nepārtraukto slīdēja ārā, būs iemesls nopirkt bambusa adatas, jau sen uz viņām skatījos:) Vēl mani interesē - vai tās zeķes nešļūk nost no kājas ar tik īsu stulmu? Savējiem adu ar krietni garākiem, jo visas zeķes neturas kājās, laikam kājas ne tādas:))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti izmēģini bambusa adatas, prieks adīt ar tādām...Par to nost šļukšanu nezinu, pirmo reizi tik īsas uzadiju un nav vēl iemēģinātas :)

      Dzēst
    2. Savas īsās zeķītes (5 valnīša rindas + 2-3 labiski adītas rindas, pirms sākt papēdi) esmu pārbaudījusi praksē - tās nekad nav šļukušas lejā, pat gultā zem segas, nemitīgi grozoties). Manas kājas gadījumā valnīša savilkums precīzi uzguļas pēdas veltņa kaulam, tādēļ par nost slīdēšanu nevar būt ne runas. Varbūt pēc tā arī jāvadās adot, ja rodas bažas, ka varētu uzadīt par vaļīgu. Vēl viens variants būtu valnīti adīt ar mazāka izmēra adatām, nekā pārējai zeķei.

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...