trešdiena, 2012. gada 24. oktobris

Taša peldēšanas piederumiem

Auduma taša ar mitrumnecaurlaidīgu oderi...
 Pēc peldēšanas treniņiem mitrais dvielis u.c.slapjie aksesuāri droši liekami auduma tašā...
Par aplikāciju...bez komentāriem :)

7 komentāri:

  1. Varen jauka taša peldpiederumiem! Manējā meita savas peldlietas ietiepīgi stūķē dvieļauduma tašā, un tad mājās pārnākot viss apkārt ir slapjš...

    AtbildētDzēst
  2. tā, stāsti, kur var dabūt un kā izskatās tas mitrumnecaurlaidīgais audums! manai plēves tašas plīst viena pēc otras, varētu pašūt auduma :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jums rīdziniekiem takš ir Abakhans un Mežroze...:)Plēvveidīgo noteikti var meklēt Abakhanā, bet arī Mežrozē ir savādāki mitrumnecaurlaidīgie, ko var šūt pat bez oderes.

      Dzēst
    2. bet es uzreiz pamanīšu, ka tas ir H2O necaurlaidīgs vai viņi kā īpaši izskatās? jo es atšķirību redzu tikai vaskadrānām :D

      Dzēst
    3. Mežrozē meklēt uz lielā vidus galda ( šis arī būs līdzīgs vaskadrānai), Abakhanā vietas mainās - jautāt labāk "laipnajām" pārdevējām :) (man ir laimējis dabūt tikai 2x, laikam reti iegriežos šai vietā)

      Dzēst
  3. Forša taša. Man pašai tāda noderētu, kur salikt slapjās mantas ento maisiņu vietā. :) Ar kādu adatu un diegu jāšuj šāds audums? To vīli (sašūto es domāju) pēc tam vēl kaut kā apstrādā - nu tā kā sporta jakām un teltīm, ka pāri tāda kā skoča kārta? Lai gan pieļauju, ka šādai somai jau nu tik traki laikam nav vajadzīgs. :)

    AtbildētDzēst
  4. Ar parasto adatu un parasto diegu - parastas vīles bez apstrādes, kā būs ar izturību, laiks rādīs :)

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...