sestdiena, 2012. gada 3. novembris

MĀ smukumi Crevent Studio veikaliņā

Crevent Studio - gluži vienkārši cits dizains dzīvei!
Kalnciema iela 40, Rīga











Koncepta veikals “Ar sirdi un mīlestību no Latvijas”
Veikalā iespējams iegādāties sajūsmu, prieku, pateicību un pārliecību, jo katram produktam ir savs stāsts un emocijas no ražotāja. Te Jūs varat iegādāties dāvanas saviem mīļajiem svarīgos brīžos, Jūs varat iepriecināt sevi ar modernām un prakstiskām lietām mājoklim, atradīsiet gan tekstilpreces, gan kosmētiku, gan rotas un traukus. Īpaši tiek domāts par vecākiem ar bērniem, jo tiek piedāvāti īpaši produkti topošajām māmiņām, mazuļiem un ģimenēm. Tāpat atradīsiet noderīgas lietas brīvajiem brīžiem un atpūtai pie dabas. Un tas viss ražots Latvijā – ar sirdi un mīlestību. Mēs palīdzam attīstīties mājražotājiem un mazajiem ražotājiem, kā arī nesam sociālu atbildību, jo no katra pirkuma daļa līdzekļu tiek ziedoti labdarības projektiem, kas palīdz bērniem un pusaudžiem. Esi kopā ar mums un darīsim labās lietas kopā!

Fotostudija un foto pakalpojumi
Profesionālas fotosesijas pie pieredzējušiem fotogrāfiem – Valters Preimanis, Kaspars Rocis un Mārtiņš Garais. Piedāvājam fotostudijas īri gan viesfotogrāfiem, gan privātiem pasākumiem.

Radošā studija
Radošā studija piedāvā dažādas nodarbības, kursus, seminārus un meistarklases sevis attīstīšanai. Katrs, kam interesē sevis izglītošana dažādās jomās, atradīs sev ko piemērotu. Sākot ar foto un rokdarbu pulciņiem, turpinot ar teātra mākslu, attīstošajām spēlēm bērniem, semināriem par dažādām tēmām, Latvijā ražotu produktu prezentācijām un noslēdzot ar jogas nodarbībām.

Pasākumu organizēšana
Organizējam gan korporatīvos, gan privātos pasākumus. Padomāsim par visu un sagādāsim Jums burvīgus svētkus.

Nāc uz tēju - iepazīsimies!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...